Behandelingen 

by

PapilloteHair * Make-Up * Lashes * Styling

Hierbij de uitleg van alle behandelingen die wij in de salon uitvoeren.
Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hair bar

Created with Sketch.

Knippen

Ik zit sinds 2004 in het kappersvak en beheers veel kniptechnieken. Er word altijd goed gekeken naar de natuurlijke valling van het haar, en eventuele sterke kruinen. Het haar word na het drogen altijd uitgewerkt, omdat de natuurlijke valling in droog haar goed te zien is.
Behandelingstijd: 40 minuten.Kleuren

Lara is onze kleurspecialiste.
Er word altijd goed naar uw wensen geluisterd. Er zijn veel verschillende soorten inzet technieken, en veel verschillende soorten haar. We bekijken wat de mogelijkheden zijn, en er word altijd voor de behandeling een prijs indicatie gemaakt.Keratine wax extensions

Wil je langdurig genieten van je haarverlenging of volume? Kies dan voor wax extensions. Door deze inzet methode heb je 3 tot 4 maanden plezier van je haar. Voor het bevestigen van deze extensions word gebruik gemaakt van een keratine wax bonding. De plukjes worden plukje voor plukje aangebracht met een warmte tang. Doordat het losse plukjes zijn kan je een mooie natuurlijke verdeling maken over het hoofd. Voor een gemiddelde volume behandeling heb je ongeveer 75 plukjes nodig. Wilt u een verlenging? Dan kom je op ongeveer 150 plukjes, en als u dik haar heeft kan dat oplopen tot 200 plukjes. Dit is afhankelijk van uw eigen haar dikte, en de grootte van uw hoofd.
Behandelingsstijd; volume +/- 90 minuten
                              verlenging +/- 180 minuten

Wax extensions zijn niet schadelijk voor uw eigen haar. Wel zijn er uitzonderingen, de conditie van uw hoofdhuid/haarzakjes kunnen beïnvloed worden door bijvoorbeeld stress, veel blonderen of medicijnen. Hierdoor kunt u veel haar uitval hebben en blijven de waxjes niet goed zitten.
 Ook is het belangrijk de extensions goed te verzorgen.
-Ik adviseer u de bijbehorende producten te gebruiken.
-Laat de extensions nooit langer dan 4 maanden zitten want dan heb je kans dat de plukjes gaan afbreken omdat de plukjes waar de extensions vast aan zitten te dun worden.
-Borstel uw haar elke dag van de aanzet tot de punten om klitten te voorkomen.
-Kam het haar niet als het nat is, maar haal het bijvoorbeeld met je vingers uit elkaar.
-Fönn uw haar altijd droog na het douchen.
-Als u conditioner gebruikt, breng dit dan alleen aan op de lengte en punten. Niet op de hoofdhuid of op de waxjes.Tape extensions

Met de tape extensions kan het haar in een handomdraai verlengd worden. De tape extensions bestaan uit dubbelzijdige strips, die voorzien zijn van het haar. Het eigen haar word daar tussen geplakt. Een sandwich idee. Het product is erg populair vanwege de snelheid waarmee het kan worden aangebracht, maar ook waarmee het weer verwijderd kan worden. Voor een volledige haarverlenging is slechts 3 kwartier nodig. De tape extensions kunnen langere tijd gedragen worden. Echter blijven de tapes niet zolang in het haar als de bonding methode. Elke 4 tot max 6 weken zullen de strips verwijderd moeten worden. Na het verwijderen word de plak laag verwijderd door een speciale olie, en word er een nieuwe plak strip aangebracht op de extensions. De eigen haren worden ook gewassen en gedroogd, daarna kunnen de extensions opnieuw geplaatst worden. Omdat je het haar meerdere keren kan dragen is het een duurzaam product.

Verzorging van de tape extensions
-Breng geen conditioner of andere verzorging producten aan op de tape van je extensions. dit zorgt ervoor dat ze eerder loslaten.
-Verzorg wel de lengte en punten met een conditioner of een masker.
-Borstel het haar niet als het nat is. wacht hiermee tot het haar droog is.

Advies fijn tot normaal haar 3-5 pakken
Advies voor dik haar 5-6 pakken

Wij werken met Foxystar, original so cap en balmain.
Uitsluitend met 100% human remie gesorteerd haar.

Bij een haarverlenging vind er eerst altijd een ontake plaats, om te bespreken wat uw wensen zijn, te kijken naar wat er mogelijk is en de juiste haarkleur te kunnen bepalen.

Lash bar

Created with Sketch.

One by one

Bij de one by one techniek wordt er op elke wimper haar een extension geplaatst voor een zeer natuurlijk effect. Wimper voor wimper. Haartje voor haartje. Deze techniek zorgt er voor dat de wimpers langer en voller worden. Wimperextensions zijn perfect voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik.
Behandelingstijd: 105 minuten.Volume lashes
Bij de volume techniek wordt er op elk haartje 2 of 3 haartjes geplaatst voor een vollere look. De extensions zorgen voor volume en een intense uitstraling.
behandelingstijd: 105 minuten.Wimper extensions opvullen
Wimperextensions opvullen die elders geplaatst zijn. over het algemeen moet men iedere 3 weken terug komen om de wimpers bij te laten werken. De natuurlijke wimper haren vallen iedere 45 tot 60 dagen uit als onderdeel van de natuurlijke haargroeicyclus en worden op natuurlijke wijze vervangen door een nieuwe haar. Andere factoren zo als bloot stelling aan stoom of het veel aanraken van de ogen kan er voor zorgen dat de wimpers sneller uitvallen.
behandelingstijd: 45 t/m 90 minuten.Verzorging van de wimperextensions

- Zorg dat de wimpers de eerste 24 tot 48 uur na het plaatsen niet nat worden.
- Vermijd stoom en sauna's
- Wrijf niet in de ogen
- Gebruik alleen mascara op waterbasis, als u mascara wilt gebruiken, breng dit dan aan van het midden tot de punt, niet aan de haar wortel.
- Gebruik op water gebaseerde make-up remover
- Trek NOOIT aan de wimpers, de natuurlijke wimpers kunnen dan vroegtijdig uitvallen en je kan de haarschachten beschadigen waardoor je blijvende schade kan veroorzaken.
- Slaap niet op uw ogen, (buikslapers) de extensions kunnen door elkaar gaan staan en zelfs uitvallen, inclusief je eigen wimper.Lash Volume Lift

Bij een lash lift worden de wimpers in de krul gezet. Een permanentje! Het is dan niet meer nodig om een wimperkrultang te gebruiken. Deze behandeling is voor iedereen geschikt en kan met alle soorten wimpers. Of je nu veel, weinig, lichte, donkere, lange of korte wimpers hebt, alle wimpers worden hier mooier van. Voor lichte wimpers is de LVL behandeling vaak een echte game changer; omdat een groot gedeelte van de blonde wimpers normaal niet zichtbaar is. Hierdoor  krijg je echt het WAUW effect. De lifting blijft 5 tot 8 weken zitten, en heeft een stuk minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld wimperextensions. De wimpers mogen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden. Daarna kunt u er weer alles mee doen. Ook mascara dragen.
Behandelingstijd: 45 minuten
BroW bar

Created with Sketch.


Browstyling.

Browstyling is het shapen en waxen van uw wenkbrauwen. Daarnaast kunt u uw wenkbrauwen laten verven voor de perfecte vorm en dikte. Wij werken met Refectocil en henna. Doormiddel van browmapping kunnen we uw wenkbrauwen symmetrisch maken.


Browlimination / Browlift.

De wenkbrauw trend van 2020. Ook wel fluffy brows genoemd. Bij deze behandeling kan je de wenkbrauwen in een bepaalde richting of vorm krijgen. Door verschillende lotions zorgen we ervoor dat de wenkbrauwen de juiste richting op blijven staan. Door ze mooi naar boven te laten wijzen krijg je prachtige volle wenkbrauwen. Ideaal voor warrige, naar beneden wijzende wenkbrauwen. Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Afhankelijk van uw groeicyclus.Nail bar

Created with Sketch.

Samantha Touwslager runt onze NailBar!

Skin bar

Created with Sketch.

Visagie

In 2006 heb ik mijn diploma visagie afgerond bij Art of Colors.  Ik heb in de afgelopen jaren veel mooie opdrachten mogen doen. Van fotoshoots en video clips tot bruidjes. Maar ook voor alle daagse make-up, avond Make-up en advies kunt u bij ons terecht. Wij werken met Golden Rose en Make-up Studio. Beide merken zijn dierproef vrij.
Benadelingstijd: Va. 30 minuten.

Dermaplane

Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Dermaplaning werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Nu is het een populaire behandeling onder de celebs, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Ook bij een vette of acné huid zonder ontstekingen is deze behandeling aan te bevelen. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is